Geen producten (0)
Geen producten (0)
Op voorraad
Hagerty Silver Clean Pro
 

Hagerty Silver Clean Pro Dompelbadje sieraden. 170 ml

€ 7,75 (inclusief btw 21%)
Levertijd ± 1 werkdag (zie ,Levertijd')
Omschrijving

 

Dit artikel is alleen te bestellen via de mail:

budgetjuwelier@ziggo.nl

 

Verzendkosten (zijn helaas een beetje hoger dan in de rest van deze webshop)

6,95 - PostNL pakketpost thuisbezorgd of 5,95 (ophalen bij postnl locatie)

5,75 - DHL pakketpost thuisbezorgd of 4,50 (ophalen bij dhl locatie)

3,85  - Kiala/ups (ophalen bij een ups locatie) bezorging is niet te volgende dag.

Of als u voorkeur heeft voor een andere bezorgdienst is dat ook mogelijk.

 

 

Hagerty SILVER CLEAN - sieraden reinigingsbad.

Hagerty silver clean is een snel werkend zilverbadje om uw zilveren en verzilverde metalen sieraden schoon te maken de glans weer terug te brengen. Gebruik het handige zeefje om de sieraden een 5-10 seconden (NIET LANGER! want dan kan het verkleuren) onder te dompelen in het zilverbadje, na het onder dompelen de sieraden direct afspoelen met lauw water en drogen met een zachte doek, uw sieraden glinsteren weer als nieuw!

Combineer Hagerty SILVER CLEAN met de Hagerty SILVER CLOTH voor een diepe reiniging en een optimaal resultaat

Gebruiksaanwijzing Hagerty Silver Clean:

Een speciaal bad voor zilveren sieraden voor de directe verwijdering van aanslag en het herstellen van de oorspronkelijke glans.

Zilveren sieraden: Dompel 5-10 seconden onder. Haal het mandje uit het zilverbad en spoel de sieraden onder stromend water grondig af.

 

 

LET OP: SILVER CLEAN mag alleen voor zilveren en verzilverde voorwerpen worden gebruikt. Gebruik voor goud, platina, diamanten, robijnen en saffieren Hagerty JEWEL CLEAN. Dit product bevat thioureum. WAARSCHUWING: R40: Carcinogene effecten zijn niet uitgesloten. R63: Mogelijk gevaar voor beschadiging van het ongeboren kind. R52/53: Schadelijk voor in het water levende organismen; kan in het aquatisch milieu op lange termijn schadelijk effecten veroorzaken. S2: Buiten bereik van kinderen bewaren. S13: Verwijderd houden van een- en drinkwaren en van diervoeder. S29/56: Afval niet in de gootsteen werpen; deze stof en de verpakking naar een inzamelpunt voor gevaarlijk of bijzonder afval brengen. S36/37: Draag geschikte handschoenen en beschermende kleding. S46: In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en verpakking of etiket tonen. S52: Niet voor gebruik op grote oppervlakken in woon- en verblijfsruimtes.

Ingrediënten volgens EG Detergentenverordening 648/2004: niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen <5%. Fosfaten <5%.